4Tech Community


 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare
Un Nou Site De topuri MMORPG Intra pe http://gtop.hostoi.com Si adaugati Serverul !

Distribuiţi | 
 

 aim vecs[tutorial]RO

In jos 
AutorMesaj
Diablo

avatar

Mesaje : 124
Puncte : 1352
Reputatie : 1
Data de inscriere : 15/06/2011
Varsta : 24
Localizare : TM

MesajSubiect: aim vecs[tutorial]RO   Lun 25 Iul - 9:30:16

Bine doamnelor şi domnilor, am fost destul de frumos pentru a scrie un tutorial vector obiectiv pentru utilizarea de către dvs. foarte propriu!
Totul este explicat mai jos este, cu propriile mele cuvinte făcut n00b uşor. Dacă doriţi să vedeţi vec dvs., în tipul consola OGC în "avdraw 1" fără ghilimele. Dacă doriţi să ştergeţi un vec asa ca va fi mai usor pentru tine sa iti vezi vec, pur şi simplu tastaţi în "avclear" în consolă OGC fără ghilimele.

Ce este un vec obiectiv?
Un vec Scopul este de fapt un loc pentru dvs. aimbot bazate pe OGC să urmărească.

Care sunt cele 4 numere pentru?
Iată un exemplu:
avadd 0 20 6 6
avadd 1 26 6 7
-------------------
Numărul Prima: avadd 0 20 6 6
Practic, primul număr spune dacă această parte a vec este un vec în picioare, sau un vec scufundare. Numărul 0 este pentru picioare. Numărul 1 este pentru scufundare.

Numărul În al doilea rând: avadd 0 20 6 6
Al doilea număr este numărul înălţime. Daca puneti avadd 0 0 0 0, care este o câmpie din stomac simplu vec. Dacă te duci peste 0, merge mai mare decât stomacul, dacă să meargă mai mici, aceasta nu mai mică decât stomacul.

Numărul treia: avadd 0 20 6 6
Al treilea număr este înainte. De exemplu, dacă stai în partea stângă a o persoana care cauta la umăr stâng, şi vă modificaţi numărul mai mare, ar trebui să observaţi forward.If vec merge te pun într-un negativ (-) transmite numărul, veţi observa vec merge înapoi.

Numărul a patra: avadd 0 20 6 6
Al patrulea număr este numit drept. Daca te uiti la o persoana de la partea din spate a modelului lor, şi vă creşte numărul dreapta, ar trebui să observaţi vec merge spre dreapta. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu-mi place că 3d producatorul vec "pentru n00bs", deoarece este foarte unaccurate. Dacă faceţi numărul corect un negativ (-), atunci ar trebui să observaţi vec merge din stânga. De exemplu, dacă aţi pus în avadd 0 0 0 -10, ar trebui să observaţi vec mergând spre stânga, dacă sunteţi holbezi la un model de la spate.
-------------------------------------------------- ------------
Cum instalez un vec?
-------------------------------------------------- ------------
Bine, ceea ce va face este de a face un alias. De exemplu:

exemplu alias "avadd 0 20 6 6; avadd 1 26 6 7"

Sunteţi copie care alias de mai sus, şi lipiţi-l în cazul în care toate de vectori tale aimbot sunt stocate. Zona de obicei un vector ar fi plasat intr-un fisier este numit "aimbot.cfg", dar aceasta variază cu fiecare hack.-------------------------------------------------- --------------------------------------
Mai întâi am să-ţi spun 3 Cvars FOARTE importante
modelaim
avdraw
height_correction

modelaim-porneşte sau opreşte vectori os
0 = Scopul utilizare vectori
1 = os scopul utilizării

avdraw-atrage Vectori
0 = atrage nici unul
1 = atrage vetors obiectiv
3 = atrage oase şi oase selectat
4 = 3 şi nu la numărul de os Echos HUD şi numele

height_correction-Înălţime de corecţie pentru oase numai în sus şi în jos
x <0-merge mai mici
x = 0-none
x> 0-merge mai mare

Acum, pentru CS-l va avea ca scop în mod automat pentru cap, deoarece toate pieile au oase aceeaşi # e pentru cap.
Acum, pentru diferenţa tweak
MDL ov <height> <right> <forward>
Acesta este modul în care să-l folosească acum această pete os efecte GLOBAL ... sale a însemnat practic pentru fixarea în cazul în care oasele sunt în cazul în care casetele de lovit sunt de fapt.
-------------------------------------------------- --------------------------------
Avansat
Eu încep cu tine descărcarea 2 Progs de la aceste site-uri
Half Life Model de Viewer
Şi
MilkShape 3D
cu aceste două progs puteţi afla pete Dulapuri cu os şi a lovit fără a intra în joc ....

Alegeţi mai întâi un model .... cum ar fi arctic.mdl du-te la CSIERRA \ Half-Life \ cstrike \ modele \ jucător \ arctică şi pick arctic.mdl

Apoi, trebuie să se deschidă în notepad DA bloc notes ... veti vedea ca acest sumtin "arctic \ arctic.mdl" în fişierul, uneori, acesta va avea şi alţii ca ggames \ modele \ jucatori \ model.mdl dar te esenţa
Care este folosit este utilizat pentru încărcarea astfel încât să ia variabila pe care tocmai aţi găsit şi puneti aceasta in fisierul dvs. cfg os vectory
Cod:

clear_models MDL / / necesare pentru a crea noi vecs

lei noi arctic \ arctic.mdl

lei noi arctic \ arctic.mdl
care selectează modelul de acum pentru a adăuga pete deschide 3d MilkShape. Du-te la Tools-> timpul de înjumătăţire-> decompila normale de înjumătăţire lei şi deschide fişierul pe care îl va avea 4 casetele de selectare păstra numai referinţele verificate şi texturi şi apăsaţi OK, apoi mergeţi la File-import deschis artic.mdl apăsaţi pe OK
boom-ul acesta apare
pentru a găsi oase merge la articulaţii în fila din dreapta panoului de control. veţi vedea o listă selectaţi una şi un punct roşu va apare în cazul în care este comun. pentru a găsi os # aţi putea conta incepand de la 0 (hard) sau ai putea merge instrumentele-> meciului modelul deschis până articulaţii copac şi o listă comună va ieşi cu o listă de oase şi numere de oase Acest lucru este util să ia acum os numărul pe care doriţi şi de a face acest lucru
Cod:

MDL add_spot # 0 0

Acest lucru va face ca scop botul exact în acel moment. dacă vrei ca botul să vizeze într-un loc între 2 puncte face acest lucru
Cod:

MDL add_spot # # doilea 0.5

0.5 este la jumătatea drumului de la primul os la os secunde
acum face acest lucru cu fiecare model de pe care doriţi ca la faţa locului pentru a bloca pe
apoi la sfârşit se adaugă această
alias mdl0 "modelaim 1; primul 0 MDL; Scopul init mdl0"
că este un alias pentru a spune bot să vizeze primul loc listate pe care le pune, dacă doriţi mai mult de 1 la faţa locului pe piele doar adăuga un alt sub-mi place această
Cod:

alias mdl0 "modelaim 1; primul 0 MDL; Scopul init mdl0"
alias mdl1 "modelaim 1; primul 1 MDL; Scopul init mdl1"

Deci, un exemplu ar fi vec
Cod:

lei noi arctic \ arctic.mdl
MDL add_spot 5 6 3
MDL add_spot 5 0 0

lei noi SAS \ ​​sas.mdl
MDL add_spot 5 6 3
MDL add_spot 5 0 0

alias mdl0 "modelaim 1; primul 0 MDL; Scopul init mdl0"
alias mdl1 "modelaim 1; primul 1 MDL; Scopul init mdl1"

Acum imi amintesc doar vizează modelele selectate.

pentru a accesa fişierul salva doar acest lucru şi adăugaţi
exec file.cfg la gsdlsite.cfg SAU
adauga la aimbot.cfg SAU gsdlsite.cfg

de a folosi tip "mdl0" în OGC consola sau aţi putea adăuga la meniul de comandă cu
"*" "Cap" "mdl0"

Oh ya uitat vizualizatorul modelul hl este de a vedea în cazul în care sunt hitboxes şi a vedea dacă vecs dumneavoastră lovit Dulapuri cu corectă a lovit, cum ar fi caseta lovit la cap doar instala porniţi si uita-te la oasele corespunzătoare evidenţiate în milkshape cu cele din hl modelul vizualizator dacă în caseta de succes, apoi avantajos
-------------------------------------------------- ---------------------------------------
Bine bine toată lumea i-am plictisit ca dracu 'chiar acum aşa că eu sunt o să tastaţi un tutorial vec şi lucruri care ajuta vecs!

ok te duci aici:
aici este o comună vec:
Numele alias "avadd 0 21 6 0; avadd 1 27 4 0"

bine şi vă permite să încep cu alias:
"Alias" se spune hack că există o comandă, astfel încât să trebuie să-l avea înainte de o comandă de script.

acum vedeţi "nume", de asemenea, că este ceea ce doriţi comanda alias care urmează să fie numit.

acum merge aici comanda:
Trebuie să aveţi comand în ghilimele "comanda".

după care îl vedeţi "avadd", care înseamnă, de asemenea scopul de adăugare în vector, care spune într-aimbot hack dvs. un vec este să sarcină.

după ce aţi vedea că aţi vedea un număr "0 sau 1", care spune aimbot dacă este raţă sau în picioare (0 = 1 = Crouch în picioare)..

acum veţi vedea un alt număr de "22 sau 27" şi acest lucru este în cazul în care rahat grea vine inch Numărul două standuri pentru înălţime. Înălţime spune aimbot cât de mare pentru a aim.usually doriţi să-l fi 21.1-22.8 pentru picioare excepţia cazului în care utilizaţi joolz care va fi 24.0-24.5. pentru Crouch utilizaţi 26.8-27.4, 28.3-29.5 pentru joolz.

ok al treilea număr este "forward" pe care le vedeţi ca fiind "6 şi 4". bine înainte este uşor ca dracu '. se spune aimbot în cazul în care în interiorul corpului cat de departe înapoi sau înainte ar trebui obiectiv. bine, de obicei, veţi dori 6.3-7.3 pentru standul i prefera 6.8, precum şi pentru raţă sau 3.3-4.9 7.8-8.5 contează modul în care doriţi să-l fac eu prefer de-al doilea "7.8-8.5" Îmi place 8.3.

Acum, numărul de al patrulea şi ultimul este cel mai tricky.it este drept, care spune cât de departe la stânga sau la dreapta vecs ar trebui să urmărească. (I puneti 0 pentru mijlocul de cap). atunci când se utilizează ight ai ajuns să fie cauza atentă a bobbing.well există cl_bob, şi cl_bobup care nu ajuta prea mult. ok atunci când se utilizează chiar acolo, este de 2 moduri de a merge. poti sa faci possitive care vizează partea dreapta a corpului sau negative care duce spre stânga. Ei bine, am prefera pozitiv, deoarece Bob se lol.well stânga, cum vedeţi 0 ar suge utilizarea "1.5-2.3" sau "2.9-3.4", conteaza de ping, 1.5-2.3 pentru joasă şi înaltă este 2.9-3.4, bine imi place 3.1 pentru toate în jurul valorii pe care le detine; p.

bine, de asemenea, acolo veţi vedea un ";" care spune hack va fi o alta comanda si-l imparte celelalte comenzi astfel încât să nu strici.

bine ok acum ca u făcut că acum există pe de altă parte:
ok ai această parte care este vec:

Numerele alias "21 6 0; avadd 1 27 4 0"

acum va trebui să facă repaus:

alias sumitall "avclear; a numerelor; recul 1.43, height_correction 0; cl_bob 0; cl_bobup 0; txt DaCaNdYmAn6969 vec tutorial vec; # spune încercare Vec"

ok prima vedeţi alias şi numele după cum ştiţi ce face.

acum vedeţi "avclear", care elimină pur şi simplu de la vec înainte, astfel încât un alt BVE poate adăugat.

ok viitoare cand vezi "numere" şi observaţi "wow!, care este numele de numere vec şi alte chestii" ok da tu pa dreapta, care este (lol). dar tot ce face este suma sus-lea vec în acest script o astfel încât să puteţi pune într-un meniu.

ok viitoare cand vezi "recul 1.43", şi reculul este un element esenţial pentru vecs.well recul face astfel încât atunci când te trage simbot nu merge nebun.

după care îl vedeţi "0 height_correction", care înseamnă pentru el ceea ce înseamnă că este nevoie de albine nu height_correction. Pentru vecs joolz va trebui să utilizaţi "height_correction 4" dacă a comuta la un hack OGC / UGC.

următoarele 2 lucru pe care il vezi sunt simple. "Cl_bob" şi "cl_bobup 0". tot ce fac e să-l astfel încât atunci când se execută sau excesul de viteză poti avea încă o împuşcat exacte.

ok lucru cuib este "txt", care spune pur şi simplu un mesaj în hack în colţul din stânga al ecranului.

Ultimul lucru pe care este "spune #" wel prima am ajuns să-ţi spun ce "#" nu, tot ce face este de a face hl console.noe "# spune" este ca atunci când apăsaţi "y" si puteti vorbi cu toată lumea, bine " # spune DaCaNdYmAn6969 vec "va spune" DaCanDyMaN6969 vec "pentru toată lumea. De asemenea, nu există "# say_team", care spune numai în echipa ta.

Acum, pentru meniul de codare:

"*" "DaCaNdYmAn6969 vec" "sumitall"

bine "*" trebuie sa fie acolo în meniu, pentru că spune hack că există ceva acolo.

următor este "DaCaNdYmAn6969 vec", care este ceea ce doriţi să nume comanda din meniu.

ultima este "sumitall", care este în cazul în care aţi pus suma intre în sus partea vec.

ok bine am să add-on:
ok, uneori, "/ /" ca aceasta vec

/ / DaCaNdYmAn6969 Tut. vec
Numerele alias "21 6 0; avadd 1 27 4 0"
ALI sumitall "avclear; a numerelor; recul 1.43, height_correction 0; cl_bob 0; cl_bobup 0; txt DaCaNdYmAn6969 vec tutorial vec; # spune încercare Vec"

bine toate "/ /" nu este hack spune că ceva este faptul că după notele nu contează
De asemenea, puteţi face acest lucru ca "/ *", ci "/ /" este mai rapid
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://4tech.forumhit.ro
 
aim vecs[tutorial]RO
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
4Tech Community :: • GAMES HACKED ZONE :: Counter-Strike :: Tutoriale-
Mergi direct la: